Yeastar

HIGH PERFORMANCE.
MODULAIR. ONGEËVENAARD

Yeastar S20 – de telefooncentrale voor klein MKB

De Yeastar S20 beschikt over alle functies die uw organisatie nodig heeft. De Yeastar S20 is geschikt voor organisaties met max. 20 gebruiker en biedt de mogelijkheid tot 10 gelijktijdige gesprekken. De S20 kan uitgereidt worden tot max. 4 FXS/FXO/BRI Ports en 1 GSM kanaal.

De Yeastar S20 isonderdeel van de S-Series en is ontworpen om u te ondersteunen bij de groei van uw organisatie en beschikt daarvoor over een uitgebreid mogelijkheden aan functies.

Yeastar S20
Automated Attendant (IVR)
Blacklist/Whitelist
Call Back
Call Detail Records (CDR)
Call Monitor
Call Recording
Call Routing
Call Transfer
Conference
Distinctive Ringtone
Event Center
Email to SMS/SMS to Email
Fax to Email
Find Me/Follow Me
LDAP
Mobility Extension
Music on Hold
Queue
User Portal
User Privileges
Video Calls
Voicemail
Voicemail to Email
Linkus mobiele APP
en nog veel meer
Wordt reseller

Snelle installatie
“Bespaar tijd door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke installaties door middel van auto-configuration, auto-detect en plug and play.” De yeastar bied o.a. autoprovisioning voor telefoontoestellen van Yealink, Fanvil, Polycom en Cisco. 

Beheer uw telefooncentrale met de gebruiksvriendelijk en grafische duidelijke interface met point-and-click techniek. Alles kan beveiligd op afstand worden beheerd zolang internet beschikbaar is.

De Yeastar S-serie is beveiligd tegen hackers door een ingebouwde firewall, TLS, SRTP en meer…

Webinterface yeastar S serie

Blijf in contact en werk overal ter wereld.
Linkus integreerd iOS & Android mobile telefoons met de Yeastar S-Series VoIP PBX het verbeterd het efectiever werken en vergroot het kantoorervaring. Mis geen gesprek meer als u niet op kantoor bent. Verklein uw mobiele kosten door met VoIP bellen via de bedrijfscentrale.

Nog niet overtuigt? De Yeastar S-serie wordt geleverd met een gratis lifetime software/firmware upgrade. Zo weet u dat uw telefooncentrale toekomst verzekerd is.