Besparen tot 30% op uw telefoonkosten

Met een SIP trunk

Vervang uw ISDN nu!

” Besparen op uw telefoniekosten met een SIP trunk van EMC Solutions. ” 

Tegenwoordig is ISDN op zijn retour. KPN de grootste aanbieder van ISDN heeft al aangekondigd te stoppen met ISDN-2 in 2019. Nieuwe PBX (telefoon) centrales worden meestal uitgevoerd met VoIP -techniek. Een VoIP-centrale is in feite een server. Die kan net zo goed extern (cloud) draaien als intern (op klant locatie). Ook de telefoons die je er op aansluit kunnen overal staan waar een internetverbinding is. Zo kunnen medewerkers thuis eenvoudig aan het interne telefoonnetwerk worden gekoppeld.

De telefoons communiceren met de PBX-server meestal via SIP-protocol. De PBX-server heeft op zijn beurt dan weer een of meerdere SIP-verbindingen met een VoIP-telefonieprovider. Zo’n verbinding heet een SIP-trunk. Daarover is een groot aantal gelijktijdige gesprekken mogelijk. De enige beperking is de bandbreedte en VoIP heeft slechts enkele kB/s nodig per gesprek.

U heeft al een SIP trunk bij EMC Solutions vanaf een paar euro per maand. Zet dat maar eens tegen de prijs van een ISDN verbinding en u weet dat u nu al kunt besparen op uw telefoniekosten.

KPN stopt met ISDN-1/2 in 2019, waarom wachten met besparen? stap nu over op VoIP

Huidige telefooncentrale  behouden:

U wilt uw huidige ISDN lijn vervangen voor een SIP trunk (bellen over IP) met behoudt van uw huidige centrale? Ook dat kan EMC Solutions voor u verzorgen. De huidige ISDN kastjes (NT1) worden door ons vervangen voor een gateway. Deze gateway zet het bellen over IP signaal om naar een ISDN zodat uw huidige centrale behouden kan blijven. U hoeft naast de Gateway niks extra’s te investeren en hoeft u medewerkers niet opnieuw te trainen voor het gebruik van de telefooncentrale, want voor de gebruiker veranderd er verder niet. Uw eerdere investering blijft hiermee in takt.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Vraag een offerte aan voor IP telefoons