+31 (0)85 - 773 17 11 info@emcsolutions.nl

” Betrouwbaar op kritische momenten. Wanneer elke seconde telt. “

In het geval van een noodsituatie of calamiteiten wordt uw organisatie op de proef gesteld en is daarom een goede communicatie van levensbelang.

Voor iedere organisatie gelden weer andere normen. Voor ziekenhuizen, zorginstellingen, woon- en zorgcentra en thuiszorgorganisaties gelden weer andere normen en regels dan bijvoorbeeld bij hotels, industrie en productieomgevingen.

Als specialist van Kritische communicatie biedt EMC Solutions oplossingen op gebied van NEN2575, persoonsbeveiliging en Zorg-alarmering.

Kritische communicatie hoeft niet altijd om mensen levens te gaan maar kan ook in productie omgevingen worden toegepast. Denk bijv. aan de bewaking van productielijnen. Als deze stil valt kan dat veel geld kosten, daarom wil je tijdig gemeld worden wanneer het proces stokt. Doormiddel van sensoren kan een medewerker een melding ontvangen op een telefoon of pager een zich direct naar de locatie van het probleem begeven.

Voor Hotels kan de “kritische” communicatie bijdragen een betere serviceverlening. Niet alleen kan de brandmeldcentrale gekoppeld worden zodat er eerst stil alarm plaats vindt, maar kan het bijvoorbeeld ook voor roomservice meldingen gebruikt worden.

Onze Alarm- en Aplicatieserver helpt organisaties bij het koppellen van diverse systemen en alarmeringen en berichtenweergave actueel en adequaat doortegeven aan diverse bronnen als DECT, Pagers, Telefoons en Smartphones.

Meer weten of een offerte, we nemen graag contact met u op.