Service en Support

Onze passie voor Telecom & ICT vindt u terug in ons service 

‘ Onze mensen verstaan het telecom & ICT vak en hebben liefde voor het werk dat ze afleveren.’ 

EMC Solutions levert niet alleen de hardware en diensten. Nee, een onderdeel van solutions is dat wij ook de installatie geheel voor u kunnen verzorgen. Onze mensen zijn getraind en hebben een zeer grote kennis van de producten, diensten en oplossingen. Hebben we de kennis een keer niet in huis? Dan kunnen wij bouwen op een ruim bestand met partners. Zo kan EMC solutions elk communicatie project voor u verzorgen van het inventariseren van uw wensen en behoeften tot het uitwerken van de oplossing tot de oplevering van de oplossing en training van uw mensen.

24/7 support: 

Ook na oplevering kunt u vertrouwen op onze service. Met een service contract van EMC Solutions kunt u zelfs gebruik maken van onze 24/7 service dienst en komen we ieder jaar preventief onderhoud uitvoeren. De eerste 2 maanden betaalt u voor het service contract helemaal niets.

Daarnaast verzorgen wij, indien gewenst, ook de implementatie en de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zonder contract. Bij EMC Solutions kiest u dus voor een complete dienstverlening, van producten en service. Zo zorgen wij ervoor dat u kunt blijven bouwen op uw communicatiesysteem.

Meer weten over onze service- en dienstverlening? Tel. 085 – 773 17 11