+31 (0)85 - 773 17 11 [email protected]

Hosted telefonie is VoIP communicatie zonder zorgen.

Geen onderhoudt, geen opstartkosten.

Met hosted telefonie brengt u uw communicatie naar de cloud. U geniet van alle voordelen van traditionele telefoon zonder vooraf grote investeringen te hoeven doen en vast te zitten aan dure onderhoudscontracten.

De meest voorkomende vorm van Hosted telefonie is de telefooncentrale in de cloud. Hiermee heeft u een volwaardige telefooncentrale waarmee u overal bereikbaar bent. U bent niet meer aan een locatie gebonden om uw zakelijke gespreken te ontvangen. Zolang u beschikt over een intetnet toegang, kunt u bereikbaar zijn.

Een andere vorm is de SIP truk. Een SIP trunk is een registratie met een telecomprovider met behoudt van een eigen (VoIP) telefooncentrale. Dat geeft bedrijven de vrijheid om te kiezen voor de beste beltarieven zonder dat er een geheel nieuwe infrastructuur en telefonie centrale geïmplementeerd moet worden. 

Een minder voorkomende maar wel een zeer effectieve en complete vorm, is WebRTC, of wel bellen en videogespreken gewoon via de webbrowser. Het enige dat u nodig hebt is een PC met een ondersteunende webbrowser (advies Chrome) en eventueel een headset. WebRTC bied functies als bellen, chatten, presence, videoconferentie en veel meer. 

 

Meer weten of een offerte, we nemen graag contact met u op.

Liever direct persoonlijk contact over Hosted Telefonie?

U kunt ons gewoon bellen op 085 – 773 17 11