” Persoonsalarmering – Alleenwerker beter beschermen met functies als Man-down, non-movement en running man.”

Waarom persoonsalarmering? Er zijn veel sectoren waar door medewerkers alleen wordt gewerkt.

Vooraal in gevaarlijke omgevingen, waar bijv werkzaamheden alleen worden uitgevoerd waar gas of olie in het spel is, maar ook gevangenissen of andere bewakingsberoepen, dus vooral als er sprake kan zijn van gevaarlijke situaties, willen we graag weten waar de medewerker zich bevind en het liefst hoe het met hem gaat.

Een persoon bewaken met functies als Man down, Non movement, running man en tear-off functies is dan wenselijk en kan mensenlevens redden. Onze smartphone kan hierin ondersteunen.

De telefoon slaat alarm bij bijvoorbeeld een meldkamer of BHV team op het moment dat de drager valt of niet meer beweegt en zelf niet meer in staat is om alarm te slaan en geeft daarbij de locatie door waar de telefoon is.

Let op! Als gewerkt wordt in omgevingen met explosiegevaar, moet gekozen worden voor een explosieveilige versie (ATEX, EX). Ook in ATEX gecertificeerde producten om medewerkers beter te beveiligen, kan EMC Solutions u voorzien.

Ook functies als PTT en paging berichten weergave kunnen wij migreren naar een smartphone applicatie. Hierdoor hoeft u geen zendmachtiging meer te hebben en kunt u medewerkers toch een optimale bescherming bieden.

Industrie en bedrijfsleven staan, ondanks alle protocollen en veiligheidsmaatregelen, dagelijks bloot aan gevaren die aanzienlijke schade kunnen geven aan mens en milieu. Met onze Smartphone kunt u ontvangen, zenden en communiceren via GPS, WLAN, Bluetooth (LF & High-End), NFC en LF-Locatiebakens. Onze GSM (met ingebouwde pager- en portofoonfunctionaliteit) voldoet aan de laatste NEN 2575 certificering en kan naadloos worden ingepast in uw eigen (applicatie) omgeving tot één intelligent (full back-up) platform!

Een extreem snelle verbinding voor alarm, respons en communicatie zorgt voor snelle, effectieve schakelmogelijkheden en is daarom uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld de zorg- en beveiligingssector en de industrie. Communicatie is geschikt voor zowel een-opeen contact, interne groepen als externe diensten. Hoge kwaliteit signalering, met extreem geluidskwaliteit en aanpasbare signaaltonen voor verschillende operationele scenario’s en talen.

Meer weten of een offerte, we nemen graag contact met u op.

Hulp nodig? 

We helpen u graag!
U kunt ons bereiken via:

  • bellen
  • E-mail
  • Whatsapp
  • Webchat

Liever direct persoonlijk contact over persoonsalarmering.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. Tel. 085 – 773 17 11