DECT en Voice over WiFi oplossingen van Spectralink.

Connect, Collaborate,
Acces Data

Laat productiviteit
van werknemers toenemen

 ‘ VOICE OVER WI-FI OPLOSSINGEN VOOR ENTERPRISE MOBILITY ‘ 

Gebaseerd op het platform Android™, PIVOT™ (Spectralink wifi 87-serie) een op onderneming gerichte Smartphones, compact en gestroomlijnd ontworpen en integraties met Google™ mobiele diensten ( inclusief Google Play™) en XML-toepassingen. Het PIVOT-platform verenigt end-to-end mobiliteitsoplossing door de integratie van toepassingen voor mobiele gegevens, beveiliging, UC telefonie en Wi-Fi netwerken. De PIVOT: SC (8744) beschikt over een 8-megapixelcamera en een dual-mode-camera/barcode scanner.

Met markt-leidende HD-voice kwaliteit, duurzaamheid, brede telefonie en WLAN interoperabiliteit, leveren Spectralink wifi 84-serie telefoons een superieure gebruikerservaring met Spectralink VQO (optimalisatie van de kwaliteit van de stem). De 84-serie wordt aangedreven door UC-software die volledige integratie met alle grote SIP platforms biedt, waaronder Microsoft Skype voor Business®.

Mobiele werknemers in de gezondheidszorg, retail, productie en gastvrijheid (hotels, restaurants) industrieën moeten betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen hebben om te communiceren. Deze communicatiemiddellen moeten ook betrouwbaar, zeer duurzaam en eenvoudig te gebruiken zijn. Nog eenvoudiger, deze middellen moet iets zijn waarvan gebruikers al weten hoe er mee te werken. Pivot™ door Spectralink beantwoordt deze vraag.

De PIVOT-familie bestaat uit twee uitvoeringen en vier modellen. Alle modellen zijn voorzien van een groot, verlicht kleurendisplay, een touchscreen met volledig toetsenbord, een high-end speakerphone en zijn bestand tegen stof en vloeistoffen, waaronder reinigingsmiddelen. Ze onderscheiden zich door hun gebruiksgemak, ergonomisch ontwerp, stemkwaliteit, naadloze VoWi-Fi roaming en duurzaamheid.

Leer meer over de toepassing van Pivot (engels)

PIVOT: S (8742) heeft een gestroomlijnde ontwerp met een slank profiel voor een vertrouwd smartphone-gevoel. De PIVOT: SC (8744) bevat een dual-mode-camera/barcode scanner waarmee gebruikers gemakkelijk overschakelen van camera naar scanner modus, verpakt in een gestroomlijnde behuizing en zonder de last van het extra gewicht van toegewijde barcode scanapparatuur. Gebruikers kunnen flexibel selecteren met welke knoppen ze het starten het scannen willen starten of door gewoon op het scherm te tikkern. PIVOT 8753 omvat een geïntegreerde, hoge prestaties 1D/2D barcodescanner. Alle modellen hebben verwijderbare en oplaadbare batterijen.

” De 84-serie heeft UC-software die volledige integratie met alle grote SIP platforms biedt, waaronder Microsoft Skype voor Business®. “

Verhoging van de productiviteit van de werknemers en organisatie-kostenbesparingen, Spectralink 84-serie Wi-Fi telefoons verbindt on-site professionals met klanten, collega’s en bied ze alle toepassingen die ze nodig hebben om hun werk op de beste manier uit te voeren. Ontworpen met de behoeften van mobiele werknemers in de gezondheidszorg, retail, gastvrijheid en verwerkende industrie in het achterhoofd, verenigd de Spectralink 84-serie handsets de meest kritische elementen van communicatie op de werkplek binnen een enkel mobiel apparaat.  De 84serie handset is zeer betrouwbaar, extra duurzaam en makkelijk te gebruiken.

Functies & Voordellen 84-serie handsets: 

  • Uiteenlopende functies paging, telefoneren, scannen, two-way radio’s, intercom, conferencing en locatie tags samengevoegd in één enkel apparaat
  • Maximaliseren van de efficiëntie van het personeel door Web-based applicaties, barcode scanner en XML gebaseerde API
  • Beschermen van mobiel personeel met persoonlijke veiligheidsfuncties zoals paniek knoppen en ‘man-down’-alarm
  • Optimale geluidskwaliteit via Spectralink Voice optimalisatie — VQO
  • Minimaliseren van input gegevensfouten, met een geïntegreerde barcode imager (alleen Spectralink 8452/8453 modellen)
  • Snel communiceren van groepen onderling met geïntegreerde Push-to-Talk
  • Werken in luide omgevingen met geavanceerde omgevingsgeluid- en ruisonderdrukking technologie
  • Naadloze integratie met Microsoft Skype for Business.

Spectralink WiFi Pivot en 84-serie handset demo bij gebruik van Skype for Business:

” Het beste uit medewerkers halen met de kracht van Skype for Business en Spectralinks professionele mobiliteit oplossingen. ” 

Wij leveren ook
WiFi infrastructuur

Vraag een offerte aan voor IP telefoons