Optimale dekking en bereikbaarheid van uw WiFi netwerk zorgen voor efficiënter werken

Er wordt veel gevraagd van een Wi-Fi netwerk: hoge dekkingsgraad en flexibel, toegang voor iedereen maar wel controleerbaar.

We werken steeds meer mobiel en dus draadloos, de verwachting is dat over nog geen 5 jaar meer dan 30 miljard apparaten draadloos verbonden zullen zijn met het internet. Er wordt steeds meer gevraagd van een draadloos (Wi-Fi) netwerk. Een hoge dekkingsgraad, maar ook flexibiliteit. We willen toegang voor iedereen maar dit moet wel controleerbaar zijn en eenvoudig in beheer.  We willen mobiel zijn zonder beperkingen maar willen dat dit vooral beveiligd is en toekomst gericht.

EMC Solutions bied u  een WiFi netwerk gebaseerd op een open cloud architectuur welke u de unieke mogelijkheid biedt om informatie, verzameld door het draadloze netwerk, te ontsluiten voor eigen/nieuw ontwikkelde applicaties die hier slim gebruik van kunnen maken.

Door de cloud architectuur, hebben de accespoint binnen u netwerk een naadloze overgang zonder dat u hier een extra controller voor nodig heeft. 

Voor het opzetten van een goed en beveiligd Wi-Fi netwerk is het hebben van een verbinding alleen allang niet meer genoeg. Een bedrijfsomgeving bestaat tegenwoordig naast het beheerplatform vaak ook uit access points, switches en branch routers. Ons portfolio ondersteunt alle facetten van het Wi-Fi netwerk, zonder beperkingen en grenzen.

De access points zijn gemaakt voor het optimaliseren van de mobiele gebruikers ervaring, het maximaal beschikbaar stellen van bandbreedte en prioriteit geven aan belangrijk dataverkeer. De access points zorgen voor optimale dekking en flexibele verbinding. Het portfolio bevat een breed scala aan dual-radio, hoge capaciteit en economische producten voor zowel binnen- als buiten netwerken.

ACCESS POINTS

Access Points (AP’s) zijn onmisbaar voor elk Wi-Fi netwerk. Onze Access Points geven uw medewerkers en gasten een de beste gebruikservaring en dragen bij aan de verhoging van de optimale werkervaring binnen uw organisatie. Met ons WiFi netwerk werkt men Efficiënter en effectiever hierdoor kunnen er veel kosten bespaard worden.

Elk Access Point (AP) heeft een gedistribueerde controle en gecentraliseerd management systeem. De jongste generatie AP’s zijn high performance .11ac en zijn ongelimiteerd schaalbaar.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Zelf organiserende AP’s zonder single point of failure;
  • Eenvoudig uitbreidbaar van 1 naar honderden AP’s;
  • Alle AP’s zijn eenvoudig te beheren en ondersteunen vanuit één cloud-based management platform;
  • Bandbreedte instellen: Voorkom dat gasten of BYOD apparaten alle bandbreedte in beslag nemen;
  • Beperk de bandbreedte  voor veelgebruikers als updates van besturingsystemen en anti-virus updates;
  • Hoge beveiliging: Beperk bijv. ongewenst verkeer zoals torrents,
  • QoS: geeft prioriteit aan belangrijk en gevoelig data verkeer zoals voice en video.
  • Meerdere gescheiden netwerken instelbaar (bijv. een gastennetwerk.)

Meer weten of een offerte, we nemen graag contact met u op.

Liever direct persoonlijk contact?

We vertellen u graag alles over een goed WiFi netwerk. Tel. 085 – 773 17 11