+31 (0)85 - 773 17 11 info@emcsolutions.nl

Fanvil, een gevestigde ontwikkelaar en fabrikant van VoIP telefoons, heeft recentelijk aangekondigd dat hun nieuwe X serie ook volledig interoperabel is met 3CX nieuwste versie V15.5. De telefoons van Fanvil, worden middels autoprovisioning volledig geconfigureerd vanuit de 3CX omgeving. Eenvoud en plug & play, een bevestiging van de goede relatie die er is tussen deze twee ontwikkelaars.

“Fanvil IP Phones are affordable, reliable and easy to use and allow our resellers to lower the cost of the 3CX solution for customers. 3CX resellers can now compete with low cost hardware on price, whilst still offering customers a high quality unified communications solution.” 

Nick Galea, CEO, 3CX

Ook voor de toekomst zijn gebruikers van Fanvil IP telefoon en 3CX verzekerd van goede interoperabiliteit met elkaar. Geavanceerde integratie en volledige interoperabiliteit tussen 3CX Phone System en Fanvil IP telefoons zijn namelijk gegarandeerd met dit partnerschap. Voordat een nieuwe firmware beschikbaar wordt gesteld voor de Fanvil IP-telefoons, zal zowel Fanvil als 3CX de firmware op de nieuwste versie van 3CX uitvoerig testen en er zo voor te zorgen dat de IP-telefoons volledig interoperabel en automatisch geconfigureerd blijven met de 3CX Phone System.

De IP telefoons van Fanvil onderscheiden zich o.a. de door unieke papierloze (middels LCD displays) programmeerbare DSS toetsen met One-Touch bediening, kleuren display’s. het kunnen programmeren van de toestellen met de Smartphone en web-dail; bel direct vanuit de webinterface. Niet voor niets is de Fanvil X6 door TMC uitgeroepen tot communicatie oplossing van het jaar!