De telefooncentrale
die organisaties slimmer laat werken

Communiceer overal alsof je op kantoor bent.

‘ Met Xelion, ben altijd en overal bereikbaar! ‘

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de opkomende wereld van VoIP dé hosted telefonieoplossing uit de cloud, waarmee bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen bellen worden onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie. Met een zeer rijke suite aan features plaatst Xelion telefonie in het hart van de organisatie voor een vaste prijs per maand.

Dankzij de unieke Xelion-app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket zijn makkelijk te maken. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt!

Xelion biedt een zeer complete telefooncentrale uit de cloud, waarbij een rijk pallet aan functionaliteiten standaard in de prijs zijn inbegrepen. Functies en instellingen zijn door de gebruikers zelf eenvoudig te bedienen. Xelion wordt vooral gewaardeerd vanwege de mooie en intuïtieve gebruikersschermen, die zowel op pc, laptop als op de speciale smartphone-app bediend kunnen worden. Hieronder een greep uit de belangrijkste functies van Xelion.

  • Mobiele telefoon als Xelion telefoon (APP)
  • Keuzemenu & Wachtmuziek
  • SMS berichten
  • Adresboek & Presentielijst
  • Meeluisteren & automatische gespreksopname
  • Belgroepen & Bereikbaarheid rapportage
  • Outlook integratie

‘Yealink toestellen werken optimaal met Xelion’

Vraag een offerte aan