Met onze (VoIP) telefonie oplossingen bereikt u de hele wereld.

Contact met bedrijven
en collega's over de hele wereld.

Gesprekken starten met
chat-, spraak- of videoberichten

” Het beste uit medewerkers halen met de kracht van Skype for Business en Spectralinks professionele mobiliteit oplossingen. ” 

Met Skype voor Bedrijven kunt u samenwerken met wie dan ook, waar dan ook en op elk apparaat, met de beveiliging en functionaliteit van Microsoft.

Met Skype voor Bedrijven kunt u contact maken met collega’s en zakenpartners in uw bedrijf of over de hele wereld.

  • Gesprekken starten met chat-, spraak- of videoberichten.
  • Zien wanneer uw contactpersonen online, in een vergadering of aan het presenteren zijn.
  • Beveiliging van bedrijfsniveau instellen voor vergaderingen.
  • Online uitzenden naar een groot publiek.
  • Uw scherm presenteren tijdens vergaderingen of de controle overdragen aan anderen.
  • Skype voor Bedrijven in andere Office-programma’s gebruiken om te chatten, bellen, e-mailen of met een klik deelnemen aan een vergadering.

Allemaal uit één applicatie. Met Skype voor Bedrijven kunt u dus uw infrastructuur vereenvoudigen met één platform voor bellen, vergaderen, video en delen.

Skype op meerdere apparaten

Maak waar je maar wilt contact met je collega’s via onze mobiele apps voor Windows, Mac, iOS en AndroidTM, of breng externe deelnemers samen in vergaderruimten van willekeurige omvang met Skype voor Bedrijven Room Systems en Surface Hub.

Complete vergaderoplossing

Werk alsof iedereen in dezelfde kamer zit, ook als dat niet zo is. Skype voor Bedrijven is gemaakt voor al je vergaderbehoeften, of je nu teamsessies of grote uitzendingen wilt organiseren of via je telefoon wilt inbellen bij een vergadering.

Modern Voice met Cloud PBX

Start, ontvang en verbind zakelijke gesprekken door op kantoor, thuis of onderweg, via de telefoon, pc of een mobiel apparaat. Vergroot je flexibiliteit en consolideer het beheer met spraakservices in Office 365.

Lees meer op de website van Microsoft.

Persoonlijke telefoongesprekken

Skype voor Bedrijven ondersteunt VoIP-bellen (Voice over IP) via het netwerk en internet voor gebruikers in je bedrijf, gebruikers van Skype voor Bedrijven in andere bedrijven en gebruikers van Skype overal ter wereld. Gebruikers kunnen eenvoudig beeld toevoegen aan een gesprek of inhoud delen.

Iemand rechtstreeks vanuit Office bellen

Je kunt heel eenvoudig iemand bellen door op de naam van de persoon te tikken of klikken in de lijst met contactpersonen in Skype voor Bedrijven of op zijn of haar visitekaartje in een Office-toepassing.

Skype-connectiviteit

Je kunt contact opnemen, communiceren en samenwerken met collega’s, consumenten, andere bedrijven, vrienden en familie. Met iedereen dus die Skype gebruikt. Hierbij kunt je kiezen voor alleen geluid of geluid en HD-videobeelden.

Overal toegang

Het maakt niet uit waar je bent; op kantoor, thuis of onderweg. Je kunt nu overal en altijd met je zakelijke nummer bellen en gebeld worden op je smartphone, tablet, pc of vaste telefoon. Met Office 365 hoef je niks meer te missen.

” Spectralink biedt als enige een draadloze communicatiesysteem dat volledig integreerd met Skype for business” 

“Zonder tussenkomst van een gateway, voor zowel DECT als VoWiFi.”