Inruilactie op o.a. Atus, Funktel, Ascom en veel meer

Wij ruilen in, upgrade of vervang daarom nu!

Ter introductie van onze Smartphones met ingebouwde pieper en portofoon, kunnen wij u in samenwerking met onze leverancier een inruil aanbieden voor de huidige (kritische) communicatie systemen binnen uw organisatie. Pieper, DECT, PZI / NEN2575, Persoonsbeveiliging of Zorgcommunicatie: bij een update, upgrade en gedeeltelijke- of gehele vervanging hiervan, ruilen wij hier graag op in. Indien nodig passen wij in overleg met u uw huidige onderhoudscontract op aan.

Besluit u voor 24 december 2017 om tot inruil over te gaan, dan kunt u nog in geheel 2018 gebruik maken van ons aanbod. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze inruilactie.

Intelligent op zorgelijke momenten!

Smartphones met ingebouwde pager en portofoon

Overheidsgebouwen, sociale instellingen en zorginstellingen kennen vele kritische momenten in verschillende omstandigheden! (Reactie)snelheid en betrouwbaarheid in communicatie zijn dan letterlijk van levensbelang, ook bij persoonlijke veiligheid! Met deze Smartphones kunt u ontvangen, zenden en communiceren via GPS, WLAN, Bluetooth (LF & High-End), NFC en LF-Locatiebakens. Deze smartphones (met ingebouwde pager- en portofoonfunctionaliteit) voldoen aan de laatste NEN2575 certificering en kunnen naadloos worden ingepast in uw eigen omgeving tot één intelligent (full back-up) platform!

Ontvang camerabeelden, telefonie, e-mail, SMS, portofonie, kritische berichten, Pzi/paging en locatie weergave allemaal op één slim device! Dat is wat we nu echt smart noemen.

NEN2575 kit, met Pager of smartphone

In het geval van brand of een andere noodsituatie is het van levensbelang om de ontruiming van gebouwen – en zeker bij zorginstellingen en gesloten inrichtingen – snel en ordelijk te laten verlopen. De inzet van een draadloze stilalarm-installatie zorgt hiervoor en kan uiteindelijk de schade beperken en zelfs mensenlevens redden! BHV-medewerkers ontvangen direct een melding op hun handset en/of pager, hoeven hierdoor niet eerst naar de brandmeldcentrale of nevenpaneel te lopen maar kunnen zich direct naar de calamiteitlocatie begeven.

Onze NEN2575-kit voldoen volledig aan de laatste NEN norm en werkt zowel met piepers als met Smartphones.