Complete lijn van IP telefoons.
Standaard voorzien van kleurendisplay,
Headset aansluiting met EHS ondersteuning,
Ingebouwde DSS module met LCD display (paperless)

Partner worden

Gebruiksvriendelijke IP telefoons

Fanvil X4 en Fanvil X4G IP phone

Standaard kleurendisplay

Ingebouwde DSS keys

Provisioning server

Beste prijs-kwaliteit

” Enterprise IP telefoons, bereikbaar voor het MKB.”

Een goed communicatie platform begint bij goede Voice over IP telefoons. Fanvil, een gevestigde ontwikkelaar en fabrikant van Voice over IP telefoons introduceert de vernieuwde X-serie. Alle modellen binnen deze Fanvil IP telefoons serie bieden de beste prijs-kwaliteit verhouding met standaard SIP protocollenHD-voice en worden standaard geleverd met een kleuren display, zelfs bij het instap model. Hiermee onderscheid Fanvil zich direct van andere merken. Alle modellen kunnen daarnaast geleverd worden met Gigabit Ethernetpoorten en PoE (Power over Ethernet). Fanvil heeft als eerste fabrikant de DSS modules(ook wel expansion-module) met LCD display voor BLF/BLA en aanwezigheid status direct in de telefoon gebouwd. Een add-on module die bij andere merken apart moet worden aangeschaft. Hierdoor biedt de Fanvil IP telefoons serie een all-in-one oplossing, dat op deze manier niet alleen geld maar ook nog eens bureauruimte bespaart.

Beste Fanvil IP telefoons in de webshop
Wordt reseller

De Fanvil X-serie is volledig compatible met o.a. 3CX, Portaone Broadsoft, Asterisk, Zycoo en Yeastar.
Recentelijk is de Fanvil X6 door TMC uitgroepen wordt als communicatieproduct van het jaar, een bewijs dat het hier om een krachtige oplossing gaat.

Voor ieder type organisatie en medewerker een passend telefoontoestel.
Kijk hieronder welke model er bij de organisatie of gebruiker past.

Overzicht Fanvil IP telefoons

Fanvil X6:

Fanvil X6 IP telefoon

De Fanvil X6 heeft een 4.3″ kleurendisplay voor een optimale telefonie ervaring, daarnaast beschikt de X6 over twee LCD displays naast de 12 DSS keys (BLF), Doordat de DSS keys scrollbaar zijn, kan de X6 tot 60 DSS keys aan. Geen geklieder met namen op een papiertje maar de namen mooi in het display.

De Fanvil X6 beschikt over twee Gigabit ethernetpoorten en wordt gevoed middels Power over ethernet. Een adapter is apart verkrijgbaar.

Middels een optionele USB dongel ondersteund de X6 bluetooth voor bijv. een headset. Daarnaast ondersteund de Fanvil X6 EHS voor draadloze headsets.

De Fanvil X6 ondersteund 6 verschillende accounts.

De Fanvil X6 heeft is zijn vele mogelijkheden de absolute topper binnen de Fanvil IP telefoons serie.

De Fanvil X5 heeft een 3.5″ kleurendisplay voor een optimale telefonie ervaring, daarnaast beschikt de X5 over een LCD display naast de 8 DSS keys (BLF), Doordat de DSS keys scrollbaar zijn, kan de X5 tot 40 DSS keys aan. Geen geklieder met namen op een papiertje maar de namen mooi in het display.

De Fanvil X5 beschikt over twee Gigabit ethernetpoorten en wordt gevoed middels Power over ethernet. Een adapter is apart verkrijgbaar.

Middels een optionele USB dongel ondersteund de X5 bluetooth voor bijv. een headset. Daarnaast ondersteund de Fanvil X5 EHS voor draadloze headsets.

De Fanvil X5 ondersteund 6 verschillende accounts.

Fanvil X5:

Fanvil X5 IP telefoon - VoIP

Fanvil X4:

Fanvil X4 & Fanvil X4G

De Fanvil X4 heeft een 2.8″ kleurendisplay voor een optimale telefonie ervaring, daarnaast beschikt de X4 over een LCD display naast de 6 DSS keys (BLF), Doordat de DSS keys scrollbaar zijn, kan de X4 tot 30 DSS keys aan. Geen geklieder met namen op een papiertje maar de namen mooi in het display.

De Fanvil X4 beschikt over twee Gigabit ethernetpoorten en wordt gevoed middels Power over ethernet. Een adapter is apart verkrijgbaar.

De Fanvil X4 ondersteund EHS voor draadloze headsets.

De Fanvil X4 ondersteund 4 verschillende accounts.

Door zijn vele mogelijkheden en gunstige prijs is de Fanvil X4 het meest gekozen toestel uit de Fanvil IP telefoons serie.

De Fanvil X3 heeft een 2.8″ kleurendisplay voor een optimale telefonie ervaring.

De Fanvil X3 beschikt over twee Gigabit ethernetpoorten en wordt gevoed middels Power over ethernet. Een adapter is apart verkrijgbaar.

De Fanvil X3 ondersteund EHS voor draadloze headsets.

De Fanvil X3 ondersteund 2 verschillende accounts.

Dit toestel is ook geschikt voor wandmontage en in verschillende standen te zetten.

De Fanvil X3 is de ideale instapper uit de Fanvil IP telefoons serie.

Fanvil X3:

Fanvil X3 IP telefoon, Gigabit, kleurendisplay (VoIP)

Fanvil C600:

Fanvil C600 videophone android based

De Fanvil C600 heeft een 7″ kleurendisplay met touchscreen voor een optimale telefonie ervaring. Het toestel heeft een geïntegreerde HD 720P camera waarmee dit toestel uitermate geschikt is voor videobellen en skype. Het toestel draait op de Android Os waardoor er ontelbare toepassingen mogelijk zijn.

Door zijn grote display, beschikt dit toestel over de mogelijkheid om meer dan 100 DSS keys te programmeren, hierdoor leent de C600 zich ook uitstekend als receptietoestel.

De Fanvil C600 beschikt over twee Gigabit ethernetpoorten en wordt gevoed middels Power over ethernet. Een adapter is apart verkrijgbaar..

De Fanvil C600 ondersteund 6 verschillende accounts.

Fanvil introductie video (Engels)

Vraag een offerte aan voor IP telefoons

Meer weten? U kunt ons altijd bellen op 085 – 773 17 11