SIP deurintercom met toegangscontrole

Alles-in-één IP-deurtelefoon: HD camera en audio
Slagvast (IK10) en stof- & waterdicht
Gebruikt SIP en video standaarden
Ondersteuning op afstand DTMF, Lokaal wachtwoord en
RFID-kaarten (NFC) om de deur te openen.
Extra veilig middels dubbele toegangsverificatie

Datasheet

Het ontwerp van de i30 IP Video Deurtelefoon is gebaseerd op ervaring en kennis van de VoIP telefoonontwikkeling van Fanvil. De Fanvil i30 maakt gebruik  IP en video protocollen. De Fanvil i30 heeft verschillende functies op bedrijfsniveau en is compatibel met tal van belangrijke platforms, zoals 3CX, Asterisk, Broadsoft, Elastix, enz. De robuuste mechanische constructie biedt een beschermingsbereik tegen stof en water (IP65).

De deurintercom beschikt over een HD camera met een 1280X720 resolutie en HD audio met noise reduction. De i30 is een zuinig apparaat met drievoudige Toegangscontrole (All in one) – Toegang verkrijgen is mogelijk via o.a. oproep (DTMF), pincode, en RFID-kaart (NFC). Middels DTMF is de deurintercom ook op remote te bedienen. De Fanvil i30 biedt ruimte aan maar liefst 1000 unieke toegangscodes en/of RFID kaarten.

Hoewel de Fanvil i30 met IP 65 stof en waterdicht is, is de behuizing van dit model niet vandaal bestendig ontwikkeld. Indien een vandaal bestendig model gewenst is, kunnen we de Fanvil i31S aanbevelen.

Specificaties Fanvil i30 intercom

Meer weten? U kunt ons bellen op 085 – 773 17 11