Upgrade uw "oude"
DECT systeem
vandaag nog.

” Wij maken uw “oude” DECT systeem weer actueel met behoud van basisstations en handsets” 

Er draaien nog veel DECT 1500 systemen van Kirk Telecom naar te tevredenheid. Dat is niet zo gek, want Kirk Telecom produceerde ijzersterke systemen. Niet voor niets dat partijen als Tadicom, Bosch en later Atus maar ook een distributeur als Tiptel deze systemen als een OEM product van deze Deense fabrikant afnamen. Na een tijdje onder de vlag van Polycom geopereerd te hebben, is het Amerikaanse Spectralink sinds enkele jaren eigenaar van het  oude Kirk telecom. Spectralink heeft nieuwe producten ontwikkeld en daarmee afscheid genomen van de DECT 1500 serie.

Ondanks dat deze DECT 1500 systemen voor de meeste nog voldoende functioneert, is het systeem door de komst van nieuwe systemen wel end of support. Dat betekend dat mocht er een defect of  probleem optreden, dat de organisatie niet meer verder kan. Omdat te voorkomen is het nu tijd om het ” oude”  systeem te upgraden.

EMC Solutions kan uw systeem upgraden waarbij we gebruik blijven maken van uw huidige basisstation, bekabeling en handsets, afhankelijk van de grote van uw organisatie de grooste kostenpost. Ook de koppeling met uw telefonieplatform houden we in stand. Hierdoor worden er aanzienlijke investeringskosten bespaart en hoeven medewerkers niet opnieuw te worden getraind.

Ook uw telefonieplatform vervangen? Geen probleem. De nieuwe DECT server is toekomst gericht en kan ook volledig op IP werken. Zo kunt u kiezen voor een Hosted telefonie oplossing of een telefooncentrale bij u oplossing locatie. Zelfs Cisco en Microsoft Skype for Business behoren tot de opties.

” Door dat basisstations, bekabeling en handsets behouden blijven is uw investering laag en u systeem weer actueel. ” 

U heeft een DECT systeem van een van de OEM labels? Dan adviseren wij u een upgrade uit te voeren. 

Ook als u wilt uitbreiden met andere handsets, dan bieden wij die mogelijkheid. U heeft handsets van Bosch of Atus en wilt voor het personeel dat geen extra security handset nodig heeft voorzien van een elegante handset? Ook dan bieden wij een uitkomst. Met onze applicatie server, zorgen we voor een naadloze integratie en communicatie tussen alle handsets, ook al spreken ze beiden een ander alarm protocol. Spectralink bied meerdere series handsets welke elk gericht zijn op een speciale verticale markt.

Spectralink DECT handset